Markedsansvarlig Interiør og Storkjøkken

Rupro Stillingsannonse

Vil du være med å bidra til fremtidens restauranter? Ser du etter en spennende jobb? Da kan dette være noe for deg.
Da vår dyktige og trofaste markedssjef Tor Olav nærmer seg pensjonsalder etter 40 år i bransjen, ser vi etter hans fremtidige arvtaker.

Vi søker markedsansvarlig til markedet innen interiør og storkjøkken, som innbefatter komplette leveringer av innredning og utstyr til restauranter og storkjøkken.

Produktene spenner fra mindre utstyr og løsninger til skreddersydde komplette restauranter. Kundene er profesjonelle aktører med nedslagsfelt i hele landet, med hovedtyngden i Midt-Norge.

Som markedsansvarlig får du ansvaret for å skape business på de store kundene innenfor restaurantbransjen. Det vil si at dine arbeidsområder i hovedsak blir:

  • prosjektering av nye prosjekter sammen med kunde og arkitekt, hvor man jobber med løsninger, idéer, materialvalg og tegninger m.m
  • byggemøter underveis i prosjektet
  • kommunisere og koordinere med fabrikk på Løkken
  • oppfølging av underleverandører ift. å koordinere valg, pris og leveranser
  • avvikshåndtering og endringer underveis i prosjektet

Vi ser etter deg som kan bidra til utvikling i en spennende bransje. Vi tenker du har god teknisk forståelse, praktisk anlagt, forståelse for faget interiør/design og svært gjerne kjennskap til hvordan et storkjøkken/restaurant fungerer, du brenner for salg, er en kremmer og blir motivert av fornøyde kunder, samt trives i denne type prosjektvirksomhet med nærhet til både kunde og produksjon. Den ideelle kandidaten er gjerne ingeniør med relevant bransjeerfaring i kombinasjon med erfaring fra denne type salg.

Vi kan tilby den rette en interessant og variert arbeidshverdag med konkurransedyktige betingelser.

Stillingen rapporterer til daglig leder og får en sentral rolle i organisasjonen.

Søknadsfrist: 15.11.2020
Ansettelsesform: Fast

Vi benytter Jobzone til rekruttering på denne stillingen. Les mer og søk på stillingen her. 

Om Rupro

Gjennom over 60 år har Rupro produsert alle slags storkjøkken og serveringslinjer for restauranter, kafé-kjeder, kantiner og utesteder i hele Norge.

Vår oppgave er å kombinere et hygienisk og funksjonelt arbeidsmiljø med et design som oppfyller restauratørens konsept, til en fornuftig pris.